Sandra Swinkels

Over mij

Ik ben Sandra, 37 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen.

In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heb ik een periode diagnostisch onderzoek verricht bij mensen met een verstandelijke beperking en begeleiding geboden aan mensen die een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen hebben.

GZ-psycholoog

Sinds 2008 ben ik als psycholoog werkzaam geweest bij Psychologenpraktijk Fleuren en Jansen in Boxmeer. Hier heb ik in die jaren volwassenen behandeld met uiteenlopende klachten, zoals angst- en stemmingsstoornissen, psychosomatische klachten en gestagneerde rouw. In december 2013 heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond.

Vanaf 2016 heb ik ook met veel plezier gewerkt als praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) bij twee huisartsenpraktijken in de regio. Als GZ-psycholoog heb ik tot april 2020 bij bovenstaande psychologenpraktijk gewerkt, waarmee ik een brede ervaring als behandelaar heb opgedaan.

Behandeling op maat

Ik werk vanuit mijn passie door in verbinding te komen met mensen en ze te laten groeien, ze een stapje verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en leven. Ieder mens is uniek, daarom zorg ik met mijn kennis en ervaring voor een behandeling op maat.

Mijn stijl kenmerkt zich als persoonlijk, warm, betrouwbaar en doelgericht. Daarbij gebruik en combineer ik verschillende (onderdelen van) technieken, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, acceptance and commitment therapy (ACT) en inzichtgevende therapie.

Samen aan de slag om de balans in je leven terug te vinden.

Maak een afspraak