Sandra Swinkels

Over mij

Ik ben Sandra, 41 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen.

In 2006 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heb ik een periode diagnostisch onderzoek verricht bij mensen met een verstandelijke beperking en begeleiding geboden aan mensen die een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen hebben.

GZ-psycholoog

Sinds 2008 ben ik als psycholoog werkzaam geweest bij Psychologenpraktijk Fleuren en Jansen in Boxmeer. Hier heb ik volwassenen behandeld met uiteenlopende klachten, zoals angst- en stemmingsstoornissen, psychosomatische klachten en gestagneerde rouw. In december 2013 heb ik de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond.

Vanaf 2016 heb ik ook met veel plezier gewerkt als praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) bij twee huisartsenpraktijken in de regio. Als GZ-psycholoog heb ik tot april 2020 bij bovenstaande psychologenpraktijk gewerkt, waarmee ik een brede ervaring als behandelaar heb opgedaan.

Blijven groeien

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. In 2020 heb ik de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen bij Hylke Bonnema gevolgd, waardoor ik nu (familie)opstellingen aan mijn behandeltechnieken kan toevoegen.

Begin 2022 heb ik de opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut (EGT) afgerond. Met deze methode worden onbewuste emoties bewust gemaakt, waarna deze kunnen worden losgelaten. Ook deze werkwijze is een welkome toevoeging aan mijn repertoire van behandelmethoden.

Samen aan de slag om de balans in je leven terug te vinden.

Maak een afspraak