Behandeling op maat

Ieder mens en iedere hulpvraag is uniek. Daarom zorg ik met mijn kennis en ervaring voor een behandeling op maat. In mijn praktijk pas ik de volgende methodieken toe:

Nieuw Emotioneel Inzicht

Bij Nieuw Emotioneel Inzicht (NEI) gaan we het onbewuste bewust maken. Dit geldt voor zowel emotionele blokkades als belemmerende overtuigingen. Hierbij kunnen lichamelijke klachten, pijnplekken, gedragsproblemen en/of psychische klachten als beginpunt worden genomen. NEI is geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor baby’s en kinderen.

Als Energetisch Gezinstherapeut (EGT) onderzoek ik op verschillende lagen wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma’s los te laten en om meer en meer te worden wie je wilt zijn.

Ik maak de vertaalslag vanuit het onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen, pakken we direct en adequaat op. Hierdoor ga je een stuk lichter weer naar huis.

Naast een consult in mijn praktijk in Ven-Zelderheide behoort een digitaal consult middels beeldbellen ook tot de mogelijkheden. Bel voor een afspraak 06-14836645 of stuur een e-mail.

Ervaringen

Hieronder beschrijft een cliënte haar ervaring.

Gisteren een sessie met de biotensor gehad bij Sandra. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten maar stond er open in en liet het over me heen komen. Een kort gesprekje waarin we zochten naar een thema om naar te kijken. De verbinding met mezelf in relatie tot de ander. Dit was het uitgangspunt.

Ze ging aan de slag met de biotensor en stelde allemaal vragen waardoor het apparaat op en neer floepte. Tijdens de sessie werd van alles in mezelf geraakt. Door Sandra’s fijne manier van reageren voelde het oke.

Toen we klaar waren, was ik onder de indruk van alles wat er gebeurde.

Nu, een dag later, na een nacht vol dromen en het voorspelde wc-bezoek… voel ik mijn lijf beter. Ben ik me meer bewust van de spanning die er overal zit en kan ik toegeven dat ik niet goed voor mezelf heb gezorgd. Echt op een dieper niveau, liefdevolle aandacht voor mezelf. Ik begreep: dit is de verbinding.

Ik ervaar deze sessie als een mooi geschenk. Dankjewel Sandra.

- Astrid, 50 jaar

Loskomen van emotionele blokkades

Wil je oude patronen doorbreken en meer rust, ruimte en ontspanning ervaren? Neem dan contact met mij op.

Stuur een e-mail

(Familie)opstellingen


Het nieuwe opstellen

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons leven. We nemen patronen mee uit onze (familie)systemen die ons in het dagelijks leven kunnen helpen, maar ons ook (onbewust) kunnen belemmeren. Dit kan sociale, lichamelijke en/of psychische klachten als gevolg hebben.

Een opstelling is een doeltreffende en krachtige methode die als het ware de onderliggende dynamiek, 'de onderstroom', zichtbaar maakt. Het verschaft nieuwe inzichten over persoonlijke, familiaire en/of werkgerelateerde vragen. Het kan ook verheldering geven bij bepaalde thema’s zoals bijvoorbeeld rouw, opkomen voor jezelf, relaties, angst, keuzes maken en boosheid.

Tijdens een opstelling ervaar je lijfelijk wat iets of iemand met je doet. Door ons hoofd tijdelijk te 'parkeren', krijg je de kans om op een ervarings- en lichaamsgerichte manier in contact te komen met dat wat er op emotioneel en gevoelsniveau daadwerkelijk speelt. Doordat je dit aankijkt en doorvoelt, breng je bij jezelf een proces op gang. Dit zorgt ervoor dat je na zo'n opstelling al direct de positieve beweging kunt ervaren. Ik begeleid je met alle liefde en plezier bij dit mooie en bijzondere groeiproces.

Het Nieuwe Opstellen

Wil jij ook ervaren wat een (familie)opstelling jou kan brengen? Voor 2024 zijn de volgende data beschikbaar:

 • Ochtend (9.00 - 13.00 uur)

 • Vrijdag 29 maart
 • Donderdag 18 april
 • Vrijdag 31 mei
 • Donderdag 19 september
 • Vrijdag 1 november
 • Middag (13.00 - 17.00 uur)

 • Vrijdag 17 mei
 • Zaterdag 25 mei
 • Zaterdag 28 september
 • Vrijdag 18 oktober
 • Zaterdag 9 november
 • Avond (19.15 - 21.45 uur)

 • Woensdag 13 maart
 • Donderdag 11 april
 • Donderdag 23 mei
 • Woensdag 18 september
 • Hele dag (9.30 - 16.00 uur)

 • Zaterdag 29 juni
 • Woensdag 9 oktober
 • Woensdag 20 november
 • Zaterdag 30 november

Mocht je met een aantal mensen geïnteresseerd zijn en wil je dat ik op locatie kom? Ook dat is mogelijk!

Neem contact op

Ervaringen

Hieronder beschrijft een cliënte haar ervaring tijdens mijn sessies.

Ik had een issue waar ik met mijn gevoel niet bij kon komen en was weer toe aan een familie opstelling. Bij Sandra een afspraak gemaakt voor een opstelling 1 op 1, omdat dat mij meer past dan een groepsopstelling.

Ik werd hartelijk ontvangen in de praktijk van Sandra met een kopje thee. In het kort vertelde ik wat ik opgesteld wilde hebben en wat mijn verwachting ervan was. Sandra luisterde goed, vatte het goed samen en we zijn toen aan de slag gegaan. Het is vaak moeilijk uit te leggen wat er gebeurt, in het kort gezegd voel je heel goed wat klopt en bij je past in de opstelling en wat niet.

In de opstelling gaat het om de plek waar je hoort, bij mij ging het dus om mijn plek in het gezin waar ik ben opgegroeid. Sandra begeleidde de opstelling rustig, professioneel en intuïtief, ik voelde me veilig. Waar ik dacht waar het issue zat, bleek dus niet meer aan de orde, maar ging generaties terug.

Een verrassende, bevrijdende en emotionele ervaring, er ging een last van mijn schouders. Er gebeurt heel veel met je, ik was erg vermoeid na de opstelling, had die middag ook niets gepland om alles even te laten indalen. Daarna voelde ik me rustig, goed en bevrijd, het dromen erover was voorbij. Dat is altijd het meest verrassende aan een opstelling, dat je zo snel bij hetgeen komt waar het om gaat. Een opstelling bij Sandra zou ik iedereen willen aanraden! In een veilige, warme omgeving je ontdoen van ballast die eigenlijk niet meer dient.

- Irene, 60 jaar

Positieve beweging

Wil je zelf ervaren wat zo'n opstelling voor jou kan betekenen en welke positieve beweging het voor jou teweeg kan brengen? Neem dan contact met mij op.

Stuur een e-mail

Psychologie

We gaan aan de slag met jouw hulpvraag. Daarbij werk ik cliëntgericht, dat wil zeggen dat ik kijk wat jij als persoon nodig hebt om weer in beweging te komen, de opwaartse spiraal te pakken te krijgen en voor de lange termijn verder te kunnen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende (onderdelen van) technieken, zoals cognitieve gedragstherapie oplossingsgerichte therapie, acceptance and commitment therapy (ACT), mindfulness, lichaamsgerichte en inzichtgevende therapie. Je kunt bij mij terecht met (bijna) alle hulpvragen: waar een wil is, is een weg!

Psychologische behandeling

Wil je samen aan de slag om weer beter in je vel te zitten? Neem dan contact met mij op.

Stuur een e-mail

Samen aan de slag om de balans in je leven terug te vinden.

Maak een afspraak